Mirada de creació i reflexió

0

visitants

Construïm experiències a La Pedrera i a Món Sant Benet

Per fomentar l’aprenentatge i la reflexió amb propostes artístiques i culturals de màxima excel·lència.

Construïm experiències a La Pedrera i a Món Sant Benet

La Fundació Catalunya La Pedrera treballa en diferents àmbits de la cultura i l’art generant experiències de màxima excel·lència que ajudin a l’aprenentatge i la reflexió, també als seus equipaments patrimonials: La Pedrera i Món Sant Benet.

Durant l’any 2021 les visites a La Pedrera encara s’han vist molt afectades per les diverses situacions de restriccions sanitàries i les dificultats en la mobilitat internacional, motiu pel qual hi ha hagut una àmplia majoria de públic de proximitat. Precisament per apropar amb una nova mirada l'edifici de Gaudí als visitants locals, s’han programat diverses activitats especials, com el cicle La Pedrera amb DO, en col·laboració amb l’Institut Català del Vi i la Vinya, fusionant l’arquitectura gaudiniana amb les DO de vins i cava catalans. I com cada any, al desembre, el Nadal a La Pedrera, una proposta familiar molt especial amb tallers temàtics, el Tió de La Pedrera amb regals per als més petits, i els Christmas corners que s’han instal·lat en diversos racons de tot l’edifici.

Pel que fa a Món Sant Benet, aquest 2021 l’activitat s’ha anat recuperant de manera progressiva. L’hotel i el restaurant Món han seguit oberts amb normalitat, i al juny s’ha reobert també el restaurant L’Ó. Les xifres de persones i empreses que han gaudit dels serveis de Món Sant Benet demostren la importància de poder gaudir d’un entorn natural únic, especialment després de mesos de restriccions provocades per la pandèmia.

Saber-ne més: La Pedrera

Saber-ne més: Món Sant Benet

0

Visitants i clients